BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 16, 2009

r a i n e d

Apakah sebenarnya itu?. Arghhh....Pepatah budus dari aku. Actually sukar nak diluahkan dengan kata-kata, agak sukar jugak nak diluahkan dalam hanya menekan button lappy, sebab segalanya dari hati, dari perasaan. Alangkah indahnya ada Doraemon, bleh mintak supaya dia buat hanya satu perasaan sahaja yang wujud. Ah persetan semua fantasi.

Indahkan kalau mimpi itu wujud di alam realiti. Indah kan kalau yang kita lalui itu adalah dari proses rancangan. Tapi semua itu sungguh mustahil untuk kita dapat, sebab Allah Maha Besar, Allah yang tentukan. Tapi aku syukur, sebab diberi kesempatan untuk bernafas dalam bumi yang sangat indah ini.

Apa sebenarnya semua ini??? ah...tidak ada apa2 pun. saje suke2 nak merapu. Saje suke2 nak ngade2 kat blog sendiri. Dah lame tak buat benda2 ngade2 nih. HAHA jangan nak marah, jangan nak tak suke. Suke hati i lar...HAHA.

Anda bagaimana??? bagaimana apa??? saje nak tanya...nape??? tak ble???

Hidup nie ada macam-macam yang akan jadi. Kita sebagai yang bakal menghadapi harus redha. Jangan amik mudah sesuatu benda, dan jangan pandang rendah juga akan sesuatu perkara. Kenapa aku cakap camtuh eh??? HAHA...saje ngade...

Dah ler...i need sum reality...