BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 21, 2009

marathon punyer

rabu 18/3/09

Hari berjalan macam biase,smooth jer...cume aku yang tak mungkin akan smooth..la la la bosan dengan kerja..ha ha..( opss pitching lari lor). hari ini tidak ada yang menarik just buzy dengan tugasan.

khamis 19/3/09

Kejadian yang agak mencabar minda aku jugak la, pagi ini kami dikejutkan dengan kejadian pembunuhan yang terjadi betukl2 dibelakang rumah aku (argghhh benda ini yang aku paling tak suke)..nak berita selanjutnya baca suratkhabar nanyang siang pau bertarikg 19/2/09. Motif pembunuhan belum dapat dikenalpasti, tapi menurut jiran aku yang juga wartawan pencen maybe disebabkan oleh kes dengan Along ( Along tue bukan lah abang atau kakak kepada si mati dan bukan juga yang katun A.L.O.N.G along..tpi adalah orang perseorangan yg boleh dipinjam duit) haha...boleh lagi buat lawak..haha..

p/s: jangan pinjam duit kat along, pinjam duit kat kawan2 takpe.hehe..

jumaat 20/03/09

Jumaat hmm...lagi takde apee2..kelas hari ini just sampai pukul 10 jer, balik ape lagi melantak...pastu tid0..
(hari nie abang balik kampung, hmm..mesti hari2 minggu aku berlalu dengan kebosanan ...( kenapa aku tak balik??? hm.pelik2 tah.))

p/s : post di atas adalah post paling buhsan..
tah kenapa takde idea @ selera nak menulis....
sorry...

4 lewd c0mments:

nieja said...

kes bunuh 19/3
tapi kuar paper 19/2?
erkkk..

haha..

~me~ said...

nieja...
alert sgt nie...
slp la...

nieja said...

wkakkakaka..
ye la, cm kompius
akkekek.. error typing la tu
biasa la tu ehe

~me~ said...

nieja~
konon nak cpt punye psl kan..
sampai tak cek blk..
dah post mls nak repair2 dah..
hehe..