BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 4, 2009

rindu + berita2 lepas

Lamanya tak menghapdetkan diri...
buzynyer....sibuknya....dan etc. Betul,benar,tak tipu sangat sibuk pada minggu ini. Tidak dapat melakukan perbuatan lain selain aku menyudahkan kerja-kerja sekolah aku..opss!!! silap...aku menyiapkan kerja-kerja projek aku dan mentelaah ilmu untuk test 2 yang berturutan pada minggu lepas .....Memang memenatkan.Sampai tidak dapat aku gambarkan bagaimana kesibukan aku ini pada kalian..(wah2 mai mana pulak berkalian2 nie).Rindunyer..rindu...rindu serindu2nya....eh2!! nyanyi plak.."hei u..pitching lari lor"...hehe...rindu nak ketuk2 keyboard nie..Rindu sangat..Rindu nak baca blog kawan2. Rindu nak baca komen, especially dari nieja. (hehe...tersedak nieja, die g bandung nie...).

Actually banyak sangat benda yang jadi minggu nie, happy..marah...sedih...sume bercampur...Macam malas pulak nak cite...

Pagi rabu 1/4/09 hari tu kat Parit Raja jerebu, mase tu aku keluar g kelas...




Taktau la korang nampak ke tak. Eh nape tah nak cite pasal jerebu..Dah tak ade idea la tue..Aah..kepala masih letih,letih nak memikirkan kerja2 untuk minggu hadapan pulak...Tidak sabar nak bercuti...

Hmm...sebelum terlupe, TAHNIAH kepada Datuk Seri Najib Tun Razak diatas perlantikan beliau sebagai perdana menteri kita yang baru,diharapkan agar beliau dapat memajukan lagi negara, dan kepada Pak Lah, kitorang sume masih memberi sokongan dan terima kasih kerana mengamankan Malaysia disepanjang pemerintah beliau...
Okeylah....Masih mencari mood sebenarnya untuk betul2 stabil dan memblog diri dengan perasaan yang berbaur sangat suka..



4 lewd c0mments:

nashrex said...

tunjuk rajin.
ahahaha

poyo!

Anonymous said...

moi..buku sume same..xyah pilih2..hahahaha...

~me~ said...

nashrex~
memang rajin erk..
tlg skit..
nanti bg aku pinjam buku statik tau.
jangan kedekut atau nak mengenakan ape2 charge..
tak baik mkn duit orang yg tak berduit...

~me~ said...

Anonymous~
nie kami tau sape..
takde makhluk lain nak pgl aku moi klu bkn moyam..
haha...
(tu la tak penah bermesra dengan library,sampai buku yang dah pinjam pun masih nak dipinjam)
haha..
lawak2..