BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 13, 2009

p e n a t



Penat. Terasa dengan kepenatan yang teramat sangat. Minggu nie macam-macam yang tengah diusahakan. Dimana banyak kerja yang perlu diselesaikan. Siapkan assignment. Test. Study. Macam-macam lagi. Khamis lalu dapat call dari Karangkraf ade 'test shoot' untuk Dara.com. jadi terpaksa mendrivekan diri ke Shah Alam. Pergi ditemani adik dan buah hati.Tapi malam tue sebelum ke Shah Alam sempat lagik shopping kat Sogo. Eheks...Penat. Esoknya lepas 'test shoot' terus balik ke Batu Pahat. Sebab ahad ade test untuk Bahan Kejuruteraan. Nak kene sudahkan assignment untuk Bahan Kejuruteraan lagik. Ayyooo....Letih siutt...



Minggu depan jugak akan jadi hari-hari yang meletihkan. Ape2 pun harap semuanya berjalan dengan lancar.

p/s: Dah nak start semester, PSM tak settle lagik....Adoii....

6 lewd c0mments:

nieja said...

wow..
shoot dara.com
:)

~me~ said...

nieja~
ahakz..
shoot baru la dear..

nieja said...

hehe.. pasni lipice plak

~me~ said...

nieja~
hehe...
tak ler ade rezeki ade la dear..
thnks tau vote i aritu..

b u k a n s e s i a p a said...

eyy..minachinte..potosut hooo...

erkkk...word verification utk komen ini...

'tershir'

nasib bek tak 'tersihir' hahahah =P

~me~ said...

b u k a n s e s i a p a ~
haha..
saje aku berjinak2..
supaye ko ade modal untuk mengenakan aku di akhbar2 kelak...
ahakz...poyo