BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 17, 2009

v o m i t

Pagi tadi jam 9 pg sepatutnya ade test 1 untuk Bahan Kejuruteraan Awam, dah lagi sengah jam nak kul 9 dapat 'sms' dari En Faja.

" Test kite start pukul 10 ya"


Dah.Sudah. Pukul 10 la pulak,so sempat la mentelaah seminit dua sambil menikmati sarapan pagi iaitu mee goreng. Sambil mentelaah sambil makan. Tepat jam menunjukkan pukul 9.40 am, aku gerak ke UTHM. Dengan berbekalkan ilmu yang telah ditelaah diharap dapat lah sebarang dua nak menjawab nanti.

Dah masuk bilik Encik Faja, dapat jer paper.....Ah...Sudah..Ape soalan nie??. Hmm..pasrah jugaklah tengok soalan, tah ape-ape. Jadi memuhasabahkan diri jawab aje lah. Bak kata orang bantai jer la kan.

Balik dari UTHM, terus balik umah, ingat nak ajaklah housemate aku makan lepas die jumpe penyelia PSM die, dengan tak semena-mena, aku rase kepala aku berat sangat, alamak! tak sedap perut. Tekak dari tadi memang rase loya.Perut takyah cakap ah..Sakit gile baban. Nape tah. Naik la bilik dengan tujuan nak rehat, mungkin migrain kut. Malas nak g klinik takde sape2 kat umah, malas nak susahkan sape2.Ingat kejap lagi okey kut .Tetiba rase yang dah tak boleh nak tahan, rasa nakkk MUNTAHHH.........Cepat-cepat turun ke dapur, Bbbrruuaaakkkk!!!!!! Hah amik ko! sekali kuar sume mee yg aku mkn pagi tadi. Alamak keracunan makanan kut. Apetah makcik tu letak dalam mee, tah2 mee semalam kut. Tapi roomate aku ok jer. Mungkin sebab aku dah lame tak makan mee kuning kut. Tah lar.

So, afta vomit naik bilik rehat, dan turun bawah ade parcel atas meja. Penah bace entry ini? Adik aku yang baru-baru nak berjinak mengarang dalam alam maya. Mummy pos this to me. Thnks mummy.

_credit to my bro coz die yg choose _


and they buy me also this.....

dis one mesti abah yang pilih nie, coz abah juara sangat dalam bab-bab perfume nie..actually aku dah ade dua estee lauder satu pleasure delight n satu lagi estee lauder be on paradise..n this is estee lauder jugak pleasure. ur welcome. Eheh......Neway, thnks to mummy ngn abah for the present, luv u too...


Rasa rindu pulak nak balik umah. Ah tetibe pulak. Eh betullaaa....Tapi disebabkan jadual disini terlalu ketat, membataskan aku untuk melakukan perkara baik itu.

Tengah-tengah duk melayari internet, terbukak pulak web page yang menayangkan gambar ini. Ah indah sungguh kalau dapat milikinya, tapi lambat sikit kut, baru jer pau abah henfon yang sedang dipakai nie, kang kene luku plak. Oh abah...Nak jugak!!!! xtually aritu pun my dear ade cakap best kan fon nie, tu yang saje search for this.Cute gile ah.


13hb jun lalu father days,tapi tak sempat nak post entry for dad sebab buzy test. So disini juz nak wish for him. Dah call dah aritu wish. Sorry my dearest abah tak sempat nak balik nak celebrate same2.

Abah

meskipun dirimu manusia biasa
tapi bagi kakak abah umpama malaikat
yang xpenah nak cakap penat bimbing kakak
yang tak penah nak cakap 'ah' pada kakak
abah, sorry kalau kakak pernah tak dengar kata
pernah buat abah macam tak paham kakak
pernah buat abah kecewa fikirkan perangai kakak
tapi abah tetap tabah hadapi kerenah anak2.
kakak selalu doa kebahagian kita
kakak selalu doa abah panjang umur
kakak selalu doa moga abah sihat sentiasa
kakak selalu mintak kat Allah biar ape2 pun kakak yang pergi dulu
kakak selalu taknak abah, mama atau adik2 yang sakit
kakak selalu mintak kat Allah biar kakak saje rase semua yang pahit
tapi bukan abah, mama apetah lagi adik2..
semua semua tu nyawa pada kakak...
kakak tak boleh hidup kalau hilang satu pun antara sume tue..
Happy fathers day abah..
kakak sayang abah ngn sume...
kakak sayang abah sangat-sangat
ampunkan kakak ya abah...
p/s: happy fathers day jugak untuk my dear even tak jadi dad lagi kan..tapi bakal kan..ehekss...

6 lewd c0mments:

nieja said...

adiah ape u dpt ni?
bestnyeeee..

lol.. keracunan ke?
skrg dah ok lom/
ciannye

~me~ said...

nieja~
adiah dorang g holiday tp tak bwk i..
ahakz2...

dah..ok dah..
seksa nyer kracunn mknn nie eh..
pedih perut gle..

nieja said...

owh..
ngat adiah bday aritu
ehe

~me~ said...

nieja~
hehe..dorang jalan tak bawak i lg..
nak bagi mulut tak bising so mummy ngn abah sogok ngan present..
eheh..

nieja said...

haha
ok pe jnji ade
present wkakaak..
nape lame x update dear?

~me~ said...

nieja~
skrg time gawat skit..
tak sempat nak tekan2 punat lappy..
tak sempat...
buzy dgn test n final la dear..
afta dis k..
i let u know all..