BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 18, 2009

b o s a n

Semalam
Sa
ngat membosankan dan sangat menyakitkan hati. kerana apa? kerana sebab sedang menerai..ape tu? mentry la..mentry untuk memindahkan data ke dalam software tak boleh..sebab apa? sebab software tu dah out of date. Hampeh betul!.

Punye cube punye, lari sana lari sini, kejar sana kejar sini, rupanya itu masalah die. Apsal tak cakap awal2..software ni pun satu. Okeh! dah mule merapu. tapi sampai saat ini masalah ini belum selesai.

Semalam pergi ke dinner makan yong tau fu dan fresh oren. Sedap!! menu diet..HAHA. dan setelah selesai makan singgah sebentar ke Guardian menghabiskan duit. Eh tidah lah. Memang berkehendakkan Eyeliner ini..




liquid eyeliner by Maybelline


tapi tidak terdapat di Guardian parit raja ini, jadi oleh kerana tiada pilihan terpaksa juga mensambar hanya yang ada iaitu ini ( gambar petama dibwh), terpaksa le saya berubah selera sebentar kepada Fasio. Bagus kah? nanti saya try dan anda kaji keberkesanannya yer..Oleh kerana saya sedang sangat bosan dan saya juga ingin anda merasainya, dan di bawah ini telah saya upload picca2 testimonial saya semasa menggunakan Eyeliner Fasio ini. HAHA selamat muntah..
















Haa...nasib baik sudah tamat. Saya pun sudah tidak tahan, lihatlah wajah saya tanpa make up, sangat buruk okeh!..So sedarlah miss diana jangan berlebih-lebihan dan bergedikz2 ketika tidak ber make up kan..hehe..
Oh ingin berkongsi bersama anda, pernahkah anda melihat orang mendrive kereta seperti gambar dibawah? Saya bet, mesti tidak ada kan...ini bukan suke2 tau ini memang kenyataan dia mendrive kereta begini, inilah akibatnya dari 5pg drive sampai 5pg esoknya...anyway thnks lurve alwaz at ma side.


4 lewd c0mments:

nieja said...

i syes x reti pkai
eye liner yg liquid haha
konpem conteng sana sini la
buruk je nant.. u pkai ok je plak
aishh kena blaja ni wkakaka!

mak aih..
drive smpai cmtu skali

~me~ said...

nieja~
i pun baru pestime nak try la tu dear..nampak macam best jer..

aah..die drive camtuh sbb letih sgt..i konon2 nak teman tp last2 tetido, terjaga konon tanye la, " b, meh ayg bwk plak"..tgk2 signboard laa...dah nak masuk ayer itam ke...hehehe

b u k a n s e s i a p a said...

oi..kut ye pn..taik mate tu buang dulu..hahahaha~~~

~me~ said...

bukansesape~
eh eh...ade ke..ish buat malu je la..oopss..sorry tau..