BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 13, 2009

...s t o r y b o a r d...


Pada 10hb lalu,atas urusan kerja melangkahkan kaki ke Shah Alam bersama dia. Bertolak dari Batu Pahat pukul 5pg ( orang sume bantai tido lagi aku dah kene bangun mandi, aishh!! rugi2..)


dan ini muka penat selepas abih keje..(make up done by Khir Khalid)


Start casting kul 9pg selesai sume agak petang jugak la..giler lame..disebabkan terlalu lapar, kerana pagi tadi hanya makan nasi lemak (wah2...pagi2 lagi ko dah melantak nasi lemak eh miss dna...cakap nak diet ) hehe..sambung balik..disebabkan lapar ye la makan pagi kul 7.30pg, terus meredah jam yg teramat sangat ke SOGO. Ape tu sogo??? hee...


Haa...inilah bentuknya SOGO pada hari itu...( teka mane satu aku.???) Ha..jangan nak memandai takdela....Sampai2 terus naik foodcourt, sebab dah lapar tahap gaban. Kesian dekat orang yang tunggu aku nih, sampai tertidur beliau.


Haa..ni la feberet aku kat SOGO ni..Kueh teaw...( betul ke eja nih..bantai je la..) Alamak gambar tebalik, lantaklah mls nak edit..Sedap!! kalau korang g SOGO try la...Kedai yang jual rojak buah sekali tuh.. Sorry gambar makanan lain malas nak amik..



After, menghabiskan mase beberapa jam jugaklah di SOGO kami terus ke SINI...

Mane lagi..Taman Tasik Titiwangsa la..Ala tempat orang duk bercintan cintun tue...tapi kitorang datang bukan untuk berjoging atau sekadar bermadu kasih ja..kitorang nak bantai makan ini...


(Makan lagi) HEhe...bulan syawalkah sekarang??? Oh tidak. Jangan bimbang. Anda masih sempat untuk berpuasa ganti. Ketupat dan rendang ni kitorang beli kat SOGO tadi, taktau nak makan kat mane tu yang datang sini. HAHA. Orang sume bantai joging hilangkan lemak, kitorang membanyakkan lemak..




Dah dekat nak maghrib kitorang solat dan rehat sebentar kat masjid berdekatan. Tidur jap. Letih bangat.Sebab nanti nak drive terus balik Batu Pahat.Lepas isyak baru tolak tapi sebelum balik singgah uptown dulu dan balik....

7 lewd c0mments:

b u k a n s e s i a p a said...

huh..igtkn siri pendek taman tasik titiwangsa tu cm citer lubuk tupah..hahahaha~~~

=P

~me~ said...

b u k a n s e s a p a~
HAHA...ko igt aku nak bercite mcm cite bukit kepong sume tu ke...HAHA

nieja said...

wahhh same biru nmpak
hehehe..

alaa dtg s.alam x bgtau ponnnn!

~me~ said...

nieja~
bukan rancang tau...
kebetulan...
i takut u bz la dear...lgpun u pnt bru blk oliday tue..

nieja said...

nxtime nk dtg inform tau

~me~ said...

nieja~
BAIK...dan pastikan u ade mase nak bwk i g mkn tau..

Totin Jamain said...

kakak diana
bawak saya pegi makan lah dekat bisik-bisik pon jadilah
adeke bawak nieja dia kuat makan hari2 makan je dekat blog dia
ok bye.