BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 6, 2009

MARATHON

Kes 1:
I put this as my post at status FB last day.
Nurdiana Ashraf sedang migrain.
and di advice housemate cube berhenti
take my medicine and try minum 100 PLUS.
anybody nk belikan?...
and kalau lah saya buat hal dengan menyatakan
sesiapa yg syg saya poskan saya
coklat cadbury yg kecil jer. saya bg add.
ade yg nk poskan tak?

and



Haha. dapat cokolat, saya mintak kecil dan si dia bagi saya yang sederhana. Tapi tak post she gave me face to face..hehe...She is my housemate. Die memang terlalu manjakan saya. terlalu sangat. Ikut ape saja yang saye cakap, saya rasa if she was a boy..ahakz2...*opss terlencong* saya tahu perempuan lebih memahami ape yang perempuan mahu. Saya tahu perempuan itu lahir dengan sifat ngengade yang tinggi, dan saya juga tahu bile saya bercakap perempuan itu akan paham di mana kata2 yang dilafazkan oleh seorang perempuan itu lahir dari hatinya atau die sedang bergurau, saya tahu mungkin sebab itu jugalah wujudnya lagu "if i were a boy"..Emosi lebih la pulak...takdelah semua ini hanya luahan saya, tidak bermaksud ape2. dan saya sangat bahagia sekarang.


Kes 2:
Saya masih dalam mood bahagia hari ini,kerana apakah? Kerana hari ini last paper final. Yay! dapat bergembirakah? Belum lagi tapi sudah tidak perlu study, just perlu bertungkus lumus untuk menyiapkan laporan untuk PSM jer. And after that baru boleh bergembira habis-habisan. Dan dapat merehatkan otak sebelum saya terpaksa memulakan semester yang terakhir dalam kehidupan belajar saya pada tahun hadapan. Tidak sabar nak balik umah dan tolong mama sediakan sarapan pagi. Bikin nasi lemak and sambal ikan bilis ke. eh? iyeke tue??...


Hmmm...masih sedih kerana sem depan saya berkeseorangan. Kawan2 rapat saya sudah habis dan menjalankan praktikal. But i try my best untuk menghabiskan segalanya dengan success. Tanpa korang disisi, walau jauh dekat-dekatkan lah di hati. Thnks for everthing. Ampun dan maaf diminta kalau ade yang terkasar bahasa yer...



Kes 3:

Dalam masa saya sedang study week sempat jugak saya menjalankan sesi photographer untuk Berita Harian. huh! nak buat camne keje kan. Study2 jugak keje kene jalan. Asal dapat bahagikan masa ok kan. Hehe. So let get the picture; talk.

sedikit sajalah kerana masih dalam mood malas tapi masih mahu share. Thanks for them for company me.


Kes 4:

Erk. ade ke? sebentar mahu fikir...hmmmm.....ha ade2 ini last, nak tau...saya makeup sendiri during this photoshoot. hehe...clap for diana. well done...*huh perasaan*.


cantik tak? maaf la saya masih amatuer.

Kes 5:

Hmm...sudahlah nanti kamu kamu dan kamu jemu membaca...


6 lewd c0mments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

babe dh klaur kt paper ke tu??
ok gak u mekap, kene mekap slalu, practise makes perfecto!!

~me~ said...

cinoi~
dah paper semalam 6/11..u tak beli ke ala....ala i nie sbnrnyer pemalas,sbb tu jrg nak mekap2 tapi suke mekap..hehe..thnk you2..

nieja said...

alaa dah kuar paper ke?
nape x ckp awal2..

~me~ said...

nieja~
aah lupe nak cakap..takp leh bace online...hehe

SyuhadaJohari said...

bila keluar untuk photoshoot yg berita harian tu diana?

~me~ said...

dah keluar la syg...1 day lepas photoshoot...