BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 20, 2010

adam vs lelaki

lelaki.
.
.
lelaki
.
.
kenapa kamu tidak jadi seromantik lelaki novel..?
kenapa kamu tidak jadi macam lelaki yg melakonkan watak di skrip..
.
.
lelaki, bace la novel..
tontonlah drama2 romantik
contohilah lelaki-lelaki di tv mahupun panggung yang membaca skrip..
.
.
supaya kamu tidak kekok..
supaya kamu rasa memberi bunga even sekuntum itu adalah wajib...
supaya kamu rasa tuturkan yg yang baik2 utk kekasih kmu itu ada indah..
supaya kamu jadikan surprise itu adalah perkara yang menjadi santapan harian kamu...
supaya kamu manjakan kekasih kamu seperti ditv
.
.
waa...kamu sedang berangan ye cik diana...

5 lewd c0mments:

aNiSa hANg tUaH said...

aduhai..betapa susahnye nk dpt lelaki yg romantik & penyayang macam dlm novel2 & love story
huhuu

Shari said...

emm lelalki n ppuan sama je kot skgni

~diaNe~ said...

anisa hang tuah~
susah kan..kan...
tapi takpe la..
kalau nak kite bole bace novel kan...
hehe

~diaNe~ said...

shari~
mmg pompuan pun ade mcm tu..
tapi saya tidak..hehe

Benrauf 2.0 said...

lelaki tak suka novel cinta sebab terlalu fairytales, terlalu komplikated, mengkomplikatedkan hal mudah, mengkomplikatedkan hal yang terlalu mudah ke tahap kompleksiti maksima, sebab sangat tak suka perempuan komplikated, and sebab memang tak pernah baca novel.

juz my opinion after finishing my first malay romance novel (86400 detik) several weeks ago..really not my type..susah payah nak habisnkan..hehe..

~jalan2 kat sini