BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 14, 2010

AWARD

Dapat award dari cik chenta yang tercinta kite...
thnks, takdelah nice sangat blog nie...nice lagi blog cik chenta tu tau..
kalau u guys nak ushar..
.
.
.
.
and bacelah cerita hati beliau sangat best....
erk sebelum saya dianugerahkan perlu menjawab beberapa soalan..
.
.
1:apa yang bermain difikiran anda sekarang ini??
jawapannya...saya sedang memikirkan masa depan saya...sumpah tak tipu!!
.
2:apakah nama samaran u'alls
hmm...takde la glamour mane pun, ramai kwn2 panggil d, diane, diana...ikut suke la korang nak panggil ape asal sedap telinge saya mendengarnya...
.
3:3 orang yang u'alls sayang....
hmm...kalau family sume dah lebih 3, tapi kalau selain family...
saya sayang
1. boyfriend saya...hehe..
2. sahabat baik saya...ramai tapi saya golongkan mereka kepada 1 bahagian..hehe boleh dak camtu...
3. hmmm semua yg baik dengan saya...
.
4: panggilan untuk sidia~
b...hehe...
.
5:hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
apa saja yang datang dari dia saya tak kisah....cececece...
.
6.blog maner yang u'alls suker visit??
semua blog yang menarik jalan ceritanya dan tak banyak tulisan mesti ade gambar jugak..hehe...
.
tag kan 15 orang rakan blogger.
semua yang ade di list blog saya...sila jawab...saya beri anda award..kerana anda mmg nice...hehe

5 lewd c0mments:

aNiSa hANg tUaH said...

waaa..manja nya kak diane.panggil b :)

~diaNe~ said...

anisa hang tuah~
hehe...manje ke?

saliha888 said...

ehh..nak lah jwb. hehe. boleh? copy aje ker kak diane?

~diaNe~ said...

saliha888~
boleh syg...
copy tau...amik ur blog mmg nice...

saliha888 said...

okehh kak dianne. sudah! haha.