BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 30, 2010

Contest mata menawan


HYE..
selamat kembali..
tadi ade ronda-ronda terjumpa contest nie...
so dengan berbesar hati terus join..
hehe...
.
.
1. wajib menjadi follower blog
nur fatin fatihah - done!
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) -done!
3. pastikan 1 gambar je taw.. -
done!
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan) -
done!
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :) -done!
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati. done!
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)
.
.
.
hadiah
.
.
pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.
.
.
referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)
.
.
kawan2 jom lah join contest ni.
.
.
.bile lagi nak menunjukkan kekacakan mata anda nie kan...
so boleh la mencube nasib..
hadiah die best...
dapat lens lagi...
bermurah hati sungguh cik faten..
tapi mmg mate die pun dah cukup cantik...
tah ler terlawan ke tak...hehe
ok..ok
.
nak tag:
.
.
n lupe lak jgn lupe jugak anda dapar tau dari blog sape..
saya dapat tahu dari cik fatin kite.
selamat mencube menegest mata nada menawan ke idak yer..
.

.

.

so saya pertaruhkan gambar ini.


4 lewd c0mments:

Totin Jamain said...

eh I saja saja bukak ternampak nama I pulak. Alaa I tak ada mata menawan. Tak layak nak masukkkk. -_-

-cHenta- said...

gud luck!!!!

nieja said...

eeeeeeehh ape ni
tag i plak.
mata i x menawan
xmo laa.. totin, u wakil la
ahhahahahha

Arra JaSmY said...

ngeee...gudluck kamo.saya pon join jugak.heh..=p