BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 31, 2010

CONTEST SULUNG SI GADIS

INI STICKY ENTRY UNTUK ENTRY BARU SILA SCROLL BAWAH YER~


Assalamualaikum
hari ini terasa gembira sebabnye 2 hari lepas saya dah
DIGRADUASIKAN
maknenye dan konvo...!!! Yahooooo!!!
dan konvo pulak bersama buah hati saya
so terasa nak buat contest
.
.
ok kita berganjak terus kepada syarat-syarat dan langkah-langkahnye ye..
.
.
1. Mestilah mempunyai blog, sebab peserta contest ini mestilah menjadi FOLLOWER blog ini
2. Mesti copy dan paste gambar saya diatas erk, supaya saya pun popular di blog anda..
3. Tidak kira umur atau pangkat, sape2 je boleh join..
4. Dimestikan sertakan GAMBAR BERPASANGAN, tidak kira gambar anda bersama buah hati, ibu, bapa, sabahat handai, asalkan gambar itu berpasangan
( maknanya hanya 2 org dalam 1 gambar) pahamkan...hehe
5. Selepas itu buat satu ENTRY KHAS tentang blog ini di dalam blog anda dan dilinkkan kepada saya..
( takyah panjang2 pun)
6. Last but not least, tag kawan2 anda seramai mane...Tarikh tutup pada 31 Oct 2010
.
.
mudahkan...tak susah pun...
.
hadiahnye???
.
Memang tak menyesalkan
Satu set penjagaan wajah dan alatan make up bagi wanita dan lelaki...

9 lewd c0mments:

saliha888 said...

wow sis! mawu join neh. aha

~diaNe~ said...

saliha888~
yeay!!!
cepat2 join...

b u k a n s e s i a p a said...

terase nk join lah..tp nk hadiah len leh?hihii

~diaNe~ said...

bukan sesiapa~
nak adiah ape la pulak kome nih...

b u k a n s e s i a p a said...

hee..iphone4 leh? paling koman pn blekberi..;)

~diaNe~ said...

bukansesiapa~
perrghhhh!!!
melampaui batas ya permintaan kome..
ate teman pun idak lagi memilikinye...

b u k a n s e s i a p a said...

uh?kuciwa..makan stroberi je le keme..uhuks..

Siti said...

yeah...nak join..jap2..ngah cari idea......hehehe... =)

nieja said...

mcm best je contest ni
simple. tapi i mcm
x brape suke join cntest
sebab nant x menang i frust
kahkahkah