BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 8, 2010

MASIH SETIA MENJADI SURIRUMAH

Hari ini genap dalam 4 bulan i menjadi surirumah tidak kepada mana-mana lelaki...
.
.
hehe..
.
iyelah..dah takde suami memang la tak jadi bini sesape.
.
hendak menyesali masih tiada pekerjaan?
tak boleh.
mungkin belum ade rezeki
Allah itu Maha Adil
Dia tau mane yang baik dan tidak
dah diaturkan rezeki itu ada dimana-mana
pun dah diaturkan macam-macam untuk kita hambanya..
i masih bersabar
menunggu rezeki
.
.
i banyak dapat offer jadi model
peragakan itu peragakan ini
kerja dalam bidang peragaan
tapi kenapa bukan engineering?
ke i yg salah pilih course..
hmm...
.
.
Allah saja yang maha mengerti
Moga ada rezeki dunia dan akhirat

10 lewd c0mments:

wawan said...

nanti dapat la job tuuu sabaq na. dia nak suruh relax kat umah duluuu hehehe

sweetcheezie said...

insyaAllah dapat keje nnt kak diana...lambat atau cepat aje...
^_^

~diaNe~ said...

wawan~
tak larat nak rehat dah nie...
doakan saya tau

~diaNe~ said...

sweetcheezie~
thnks umai..
doakan akak tau..

seriwangi said...

wah...bestnya jadi model, seri wangi pernah juga jadi pelakon tambahan, dptlah rm50..

nieja said...

i pon masih tanam anggur.
hahaha.. ada kwn i offer
job tapi kesihatan pulak
tdak mengizinkan..hurm tpksa
la tolak dlu

Nik Rosmawati said...

insyaAllah..dapat keje nnt..jgn mudah pts asa.
akak dulu lama gak duk umah sblm dapat keje.

~diaNe~ said...

seriwangi~
kalau ade minat takpe dear..
buat je..
janji halal...

~diaNe~ said...

nieja~
tape2 kite joli2 katak dlu kan...
ade rezeki ade kan..

~diaNe~ said...

nik rosmawati~
hope macam tu la kak...