BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 27, 2011

What is VCO SOFTGEL

Assalamualaikum....

Setelah sekian lama dah active blog..

i kembali dengan first entry...

entry pecah rahsia..

actually ramai sangat yang bertanya...

muke you pakai apa meh?

product ape meh?

sekarang...

dengar baik2 penerangan i...

sebelum nie yang tak cakap ape2 because nak test dulu kat diri sendiri...

sekarang dah nampak kesan...

dah ade perubahan, dah ade yang tegur..

baru berani jual dan cerita to you alll....

.

.

.

ok sekarang dengar dengan berhati-hati...

.

.

hendak menjaga kesihatan luaran..

nak bg muka nampak gah dan menarik...

dalaman yang patut dibersihkan dulu...

kene mula dari dalam, baru terserlah ke luar...

.

.

haa..jangan nak bg ilang parut la..

ilang minyak la...

pakai produk mengelupas...

pakai itu..pakai ini...

hampeh kesan takde pun...

oleh yang demikian you all patut mulakan dari dalam dlu...

ok ok...i tak bebel dah..



dah hampir 4 bulan i try this product..

hasilnya sangat memberangsangkan...

sangat berkesan..

tak tipu...tengok la, tanya la yang pernah mencuba....

.


You all nak tau ape itu VCO?

VCO nie adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara.

VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.

Ianya dapat :-

1) mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

2) mencegah penyakit seperti deman,selsema,batuk dll

3)VCO juga boleh mengawal masalah selera makan yang terlalu tinggi atau tidak selera makan mengikut kadar metabolisme badan individu.

.

Apa kelebihan product VCO?

1) membekalkan nutrien dalam badan

2)Membekalkan tenaga untuk kecergasan badan


3)Meningkatkan sistem imunisasi


4)Menyokong fungsi metabolisma yang sihat


5)Boleh mengurangkan berat badan


6)Meningkatkan penyerapan kadar nutrien


7)Membantu mengurangkan bad cholestrol(LDL) & meningkatkan good cholestrol(HDL)


8)Membantu mengekalkan kulit yang lembut dan bersih


8)Mengelakkan berlaku kedutan kulit


9)Membantu mengawal diabetes:kandungan gula dalam darah


10)Mengurangkan risiko sakit jantung


11)Mengurangkan risiko kanser


12)Mencegah osteoporosis


13)Membantu mengurangkan jerawat & masalah kulit berminyak



camne cara nak makan?


- 2 kali ( 2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan

- juga boleh dimakan 2 biji kapsul sekaligus

- seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

.

.

pada waktu malam...

sebelum tidur...

bole jugak disapukan pada wajah..

dengan cucuk sedikit softgel tu dgn jarum..

then sapu kat muka, esok pagi bangun baru cuci..

muka akan lembut dan licin je rasa...

try la...

.

.

sesuai untuk semua jenis kulit...

dan jugak sesuai untuk semua peringkat umur tak kira lelaki atau perempuan...

.

.

untuk yang berminat untuk mencuba..

boleh emailkan ke


.

.

harga?

VCO softgel capsule

RM 39.90 ( semenanjung malaysia )

RM 43.90 ( sabah & sarawak )

* tak termasuk post lagi erk *

.

.

VCO Pure Oil ( sama jugak dengan VCO softgel tapi dalam bentuk cecair, tak dicapsulekan )

RM 39.90 (semenanjung malaysia )

RM 43.90 (sabah & sarawak )

* tak termasuk post *

.

.

lain kali saya akan cerita tentang vco collegen pulak eh...

yang ni lagi best....

bye....

* credit to eazycatalyst .





9 lewd c0mments:

saliha888 said...

wah! akak dah cuba. ah pon lama dah nk cuba tp tak juga beli. hihi.

Sall said...

dik, satu botol ada berapa kapsul? sound interesting. :)

~diaNe~ said...

saliha88~
meh~meh try...
memang best kesan die...
lame2 kulit sendiri akan jadi gebu...

~diaNe~ said...

sall~
1 botol ade 60 biji kak...
RM39.90 belum masuk postage...
try la kak...
dna dah nmppk memang ade kesan....
.
.
nanti dna share lagi 1 VCO Collegen...itu lagi best...

liza♥aufa said...

diana , liza pon nak!!!

Cinoi said...

Babe.
I mesti lah nak kann kann. 1 botol brapa biji dalam dia tuh

~diaNe~ said...

liza~
nak ke?
cepat email diana address sume...
tak pun msg..
masih ade tak number dna?

~diaNe~ said...

cinoi~
ade 60 bijik yang utk RM39.90..cepat2 meh order...u makan sehari 2 kali then malam sapu kat muka..( buat selang sehari)...

CinoiLavigne said...

Babe harga dia Napa semnanjung RM30.90, pastu Sabah Sarawak RM43.90.

Biasanya kan perbezaan harga tu sebab kos penghantaran
West Malaysia
East Malaysia

So tu kira dah masuk postage la patutnya ke camna?