BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 28, 2009

keletihan

Dah beberapa hari menjauhkan diri dari memblogging..Semuanya adalah kerana jadual aku yang terlalu padat, sehingga tidak dapat mencuri even setengah jam di hadapan lappy nie.

Mane nak berperang dengan test2 lagi. Mane nak siapkan projek2 yang bertimbun (ceh..mengalahkan engineer yg diiktiraf plak), betulllah...Buzy sangat nih..Hujung2 sem nie la nak cover semua. Sekarang nie pulak giat dengan penggantian kelas pada waktu malam. lagilah buat aku sibuk same naik dengan Mesyuarat Agung yang sedang dijalankan...

Ni cerita lepas habis kelas ganti hari Rabu 25/3/09 malam...Lepas kelas terus g makan kat Chicken Delight.





Melantak apa yang patut, pekene eskrim kat situ..sedap!! Apetah name die, Lupe plak.tapi mewah la ala-ala banana split..Makanan kat sini pun boleh tahan murah dan sedap. Sape2 yang nak makan ayam tapi dah bosan makan ayam kat KFC bolehlah berkunjung ke Chicken Delight. Anda pasti tidak akan dikecewakan (ceewah promote kedai orang). Tengah2 duk tunggu makanan aku secara tidak sengaja telah men'catch' gambar moreyum (gambar yang kedua dari kiri diatas) berlatarbelakang wallpaper merah, dapat idea nak melawan gambar passport di blog nashrex yang sejak kebelakangan ini sangat malas untuk mengapdate blognyer..

gaya bergambar bersama model Remaja




setelah ditacap

Moreyum pesan lepas edit bagitau , die nak print gambar ini untuk men-renew lesen die yang bakal mati. Aku rasa bila JPJ tengok gambar nie sure aku kene temuramah di Rancangan Majalah 3 ataupun 999 kerana telah men-pandai2kan diri mengubah background yang sebenar yang diluluskan kerajaan yang sebelum ini berwarna biru kepada merah. Tapi cantik pulak tengokkan..(wah..wah..dah pandai angkat diri nmpk).



khamis.26/3/09

-tiada apa2 yang menarik pada hari ini.Seperti biasa hanya menjalani kehidupan seperti biasa-


jumaat.27/3/09

Pagi cuma ada satu kelas iaitu Lab traffic and highway. Diarahkan menjalankan satu Lab yang keseluruhannya terpaksa disearching sendiri,tapi seronok kerana ini adalah lab yang terakhir. Sedikit tidak sedap badan. Balik rumah dah dekat pukul 1 tghari. Merehatkan badan yang tidak sedap. Petang ni petir sangat dasyat bunyinya, seriau aku mendengarnya. ( dapat berita, kat hostel dalam UTHM bumbung hostel diorang ade yang tercabut, pastu menghempas beberapa bijik kereta yang bersusun diparkir, pecah cermin kereta). Bayangkan macammane hujan pada waktu itu,dengan kilat sabung-menyabung tak henti2...TAKUT!!!!...

Malam ada kelas ganti Alam Sekitar. Start pukul 8.30-10-00 mlm. Balik singgah KFC beli whipped potato. Balik makan dan tidur...Esok paginya banyak yang perlu di settle down..

chaww...





4 lewd c0mments:

nieja said...

oh..
ptot la lame
u x updte
bz rupanya ehe

nashrex said...

ko tacap guna software ni..

Potrait profesional.

sonang kojer....

~me~ said...

nieja~
aah..bz skit la dear..
skrg musim test 2..

~me~ said...

nashrex~
potrait profesional??
okey..nti aku try..
thnks..