BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 29, 2009

earth hour

semalam 28-3-09 earth hour...

Dalam TV,radio sume cite pasal earth hour..
tapi tak ramai yang amik port benda nie..
taktau la nape..nak kata takde tv nak tgk, takde radio nak dengar mustahil..

pukul 8.30 semalam kua makan kat chicken delite ( tmpt tu lg hehe...), kitorg kuar sebab nak menggelapkan umah kitorang, sokong suara kerajaan untuk bumi sendiri jugak, walau tak ramai yg membantu, sekurang2nya aku dah berbakti pada negara, yang lain kenapa tak buat pun aku tak paham, pdahal bukan lama pun 1 jam jer..

Masa kuar otw g tempat makan lalu parit raja, takde banyak pun kedai yang mnyokong earth hour, cume semalam terperasan pasaraya SAKAN tu jer yang buat. hmmm...agak kecewa...alasan diorang nanti takde keje nak buat..gelap lah...takut lah...bisnes tak jalanlah..btw ini sume atas diri masing2..sape yg buat credit to them..(thnks sebab sokong)..clap...clap...clap....9.30 mlm balik rumah, terus menyiapkan PSM yang akan disubmit isnin nie...(tak sempat nak amik gambar ape2...mase tu bateri fon kong....)

bumi semakin panas....

masa semakin pantas berlalu....

adakah masih ada waktu utk aku.....

hmmm..fikirkanlah.....

4 lewd c0mments:

nieja said...

hm..
same la ngan
kt s.alam org ramai
buat dunno je..
tak rmai pon yg support

~me~ said...

dorg belum ade kesedaran lg tu..
biar2 dorang rase nanti..
(geram2)

Anonymous said...

aip..tapi still kuar makan kat kedai yg bukak lampu kan..hmm... (berpk..)

~me~ said...

actually..
tak berniat nak mkn..
nak jalan2 checking2...
tapi dah tgk takde respon pun..
kecewa..
terus nmpk kedai yg berlampu dan terus makan..