BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 16, 2009

jLn-jLn cari MkN

Semalam dah rancang baik2 ngan budak kelas, kononnya nak pegi breakfast kat Kluang railway.. last2 yang pegi just aku,Moreyum and Anis. Semua cancel alasan tak boleh bangun pagi. (lain kali sorry taknak dah rancang ape2..) sob..sob...Best, tue actually tempat feberat aku ngan abang. Sem lepas kitorang selalu breakfast kat situ, tapi sem nie buzy sikit sebab ade banyak sangat projek. So takde mase sangat nak breakfast jejauh nie.


Bun sambal die sedapp....walau nampak simple jer..rugi sape tak try..


Pastu balik terus OTW g BP Mall, takde niat pun nak shoping ape2 just nak beli barang dapur je, last2 terbeli pulak 3 helai baju. Nasib..nasib..hehe..(jalan jer padahal banyak lagi keje aku yang tertangguh).




2 lewd c0mments:

nieja said...

nak bli brg dpur
tapi g bli baju?
hahaha.. bahya ni..

~me~ said...

aah..memang bahye..
tokey balak bleh bankrap nie..