BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 15, 2009

Servis Kereta+Makan-makan

Hari jumaat hari tue, seperti biasa aku belum stabil nak berada dirumah sewaku sendiri, even baru pukul 3pm (housemate aku ada kelas), aku pun ajak buah ati teman servis kereta kat BP. Hujan renyai-renyai " B, sedapnyer kalau pegi hi tea dlu kan" ..."ayang nie, makan jer..nak mkn kat mane?".."hmmm...kat Rengit nak tak b?"...." okey..hehe.."..

Kitorang pun pergilah makan kat Rengit ( kat BP Mall). Aku pun order la Honeydew Passion and Samosa Sardin, and abang order Coffee and Ubi ( ectually tadi mase kat bilik menunggu, tgh tunggu baby aku diservis, aku baru terdengar kakak dalam bilik tue cakap kat kawan die, "sedapnyer kalau hujan2 nie makan ubi kayu cicah kopi kan", mase tue abang g toilet..teraturkan Allah SWT atur perjalanan, relate sungguh..dah abang pulak yang order sekarang..aku senyum jer..)


Aku sebenarnya tidak berapa diizinkan oleh doctor untuk menjamah ubi kayu sebab angin.....(migrain+angin..) tapi disebabkan degil dan teringin dah kubantai menghabiskan sebiji kueh ubi kayu yang abang order. Malam tue ape lagi, angin la satu badan, sampai ke kepala. Dah menangis2 call abang. Nasib baik ade Anis housemate aku yang membantu aku melegakan sedikit kesakitan..


2 lewd c0mments:

nieja said...

oh ini lah cik abg u eh..
so sweet la korang :)

~me~ said...

u n ur mr.bf pun apae krgnyer...
slalu same..
lg sweet...
heee...