BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 4, 2009

m a y b e L L i n e

Bertarikh 31hb Julai yg lalu, di datangi oleh satu suara yang dimiliki oleh seorang perempuan cina menyampaikan berita yang agak nervous jugaklah untuk dihadapi. " Diana ur are the 1 of the contestant for the top 100.." Haa...ramainyer, top 100..ingatkan dah bleh g new york, HAHA...



So hari sabtu lepas ke seri pentas untuk sesi interview yang pertama.....

sebelum make up

Bertolak dari Parit Raja pukul 7 pagi, drive sorang.Pastu singgah seremban untuk make up oleh Yana.

dis dyanatul yang make up kan me...n she also the one of the winner of the Lipice contest...


After dat terus ke bangi amik buah hati and terus ke Sri Pentas. Sampai Sri Pentas kesian takde sape pun dibenarkan masuk kecuali contestant, so tunggu la si buah hati diluar...


Dalam bilik kuarantin, Haa...bukan untuk H1N1 tau...



After interview, singgah one utama and mengisi perut buah hati yang ngadu pedih perut dah...n carik bag for him, tak sempat nak catch gambar bag baru him, nanti i curik2 catch k....




U guys know something?? last day i dapat call dari the same person tell me that im the finalist of the top 10..Alhamdulillah....

14 lewd c0mments:

Sall said...

Congrats.. u deserved it. Good luck!

b u k a n s e s i a p a said...

ade nk undi2 x?ak mmg murah ati sket klu nk undi2 utk ko..


......


(psssTTT...komisen yg lupe yek hak3~~)


eh..lawa ar baju putih ko tuh.meh kasik pinjam haha (macam muat jek =P)

nashrex said...

top 10 masuk tb eh?
jgn lupa sebut nama nash.
haha

~me~ said...

Sall~
thnks dear...
wish me luck k..

~me~ said...

b u k a n s e s a p e ~
oo..patut la aku rase mcm pelik jer ko bemurah hati sgt, rupenye inginkan komisen,,,haha...taktau la ade tak undi2 ni kalau ade aku nak ko undi spt yg dijanjikan k,

BAju aku?? lawa?? hee...nti aku blk png aku bg pinjam k..

~me~ said...

nashrex~
aahh...masuk tb...tp aku nak susun ayt camne tah nak bg name ko ade skali, nti aku pk k...wahaha

nieja said...

congrate dearrrrrrrr!
x sia2 u try :)

wow.. top 100..
now dah top 10
hebat2..
congrateeeeee tau!
muah

meinurie said...

hehehe..kami tunggu lame kat lua sri pentas..panas...lapo..tp jumpe black mentor naik iswara ijau..hehhee..dpat beg bru...ngeheheh

tuLank RusuQue said...

muahaha....mek belin plak. pe kata ko bg hadiah yg ko meng nnt kt aku. dpt gak ak tumpg sekaki dua (pergh...mcm pemintak sedekah lak bunyinya;))

anw laling...KONGRATTTTT!
inilah mek belin~

~me~ said...

nieja~
thnks......
doa banyak2 tau...bg dpt jd winner...

~me~ said...

meinurie~
hehe..cian...tp takpe kan b...nti dpt handfhone bru lak klu menang...hehehe...

~me~ said...

tuLank Rusuque ~
haha...ko dpt online jugak?? aku igt kat sane takde wireless...hehe jgn mrh nti aku jual, nti aku menang aku bg skit duit, rm5 ke...bleh buat beli ulat mulung...wahaha

tuLank RusuQue said...

ala..5hinggit jek?pergh...KEMUT~

meinurie said...

NIKON D80..ngehehhe