BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 22, 2009

CONGRATULATION


Ini adalah adik kesayangan saya. Opss!! *nanti saya diluku dikepala oleh 2 lagi adik saya* maksud saya saya sayang semua adik-adik saya, saya sanggup mati kerana mereka, saya sanggup makan walau mama and abah saya lapar,tapi saya tidak sanggup tengok adik-adik saya lapar walau baru kejap tadi dorang dah melantak nasi sorang sepinggan.(peribahasa jer tau,jgn ade yg nak buat konklusi mencari hujan pulak cakap saya tak mengenang budi tak sayang parents saya) Sumpah saya tidak sanggup.Saya semua 4 beradik. Im the oldest dan saya mempunyai 3 orang adik lelaki. sebab itu saya sedikit kelakian. iyakah? eh takdelah. saya tetap ayu dan sopan *poyo* betul ! tak caya? tepuk dada tanya selera. fuish...



Hari ini 22 oct 2009 nama penuhnya Mohammad Ezzat bin Abu Bakar, tengah konvo time saya tulis blog nie...hehe. Die amik diploma Perladangan kat UiTM Arau, Perlis (dulu masa teknik amik elektrik, dah sambung sijil pun elektrik, tah macam mane budak poyo nie sambung U amik ladang la plak). Hari ni die konco kat UiTM Shah Alam. sorry dik, tak dapat nak pergi meraikan cause kakak kesayanganmu ini baru abih test pagi tadi, die pulak sesi pagi, kalau petang sempat jugak aku pacu ke Shah Alam, mama pun tak dapat nak pegi,adik kecik aku tu ade periksa hari ni so takleh nak ponteng, so yang pergi hanyalah abah. takpe la dik sekurang-kurangnya ade jugak wakil. Kami dah wakilkan abah p bagi bunga kat hang.



perbualan telefon pada pukul 10.30 pagi:

Abah: Kak, dan abih test ka?
Me : dah bah..
Abah: camne ok ka?
Me : boleh la bah,susah skit bole bukak buku tapi soalan takdak dlm buku..
Abah: La...camtu pulak! hehe...kak,adik dia konvo sesi pagikan...
Me : Aah..pagi..abah tak call ka?
Abah: Dah..dia tak angkat..abah bg msg dah kata dah sampai...
Me : Ok..abah tunggu la duk dlm dewan lagi tue..
Abah: Ok...kak..orang bg bunga jugak ka kat laki2 bila konvo?
Me : Bagi la bah..hehe kesian depa nak bunga jugak...
Abah: bunga idup ka bunga plastik?
Me : Abah beli bunga idup pun takpa, dak pun abah beli la bunga yg ada bebe...
Abah: Ok..ok nanti abah cari...heee
Me : ok..bye bah
Abah: bye...



hehe...nak tegelak aku abah aku tanya bole ka bagi bunga kat laki-laki...1st dia pergi konvo lelaki, sebelum nie yang konvo baru aku ja, bolehlah beli teddy bear besar ke bunge 12 dozen ka...huhu..dan ini hasilnya. Good job abah, nak jugak bunge...hehe bawak balik utk kakak satu yer...


miss them like crazy

4 lewd c0mments:

kaeruleszzz said...

Tahniah ezax...pah ni bleh la pi ronggeng lagi hahaahha...xper akak sure kasinyer hehehe

~me~ said...

kaeruleszzz~
heee...iyolah tuh..takde maknenyer baru konvo diploma dah ade lesen ronggeng...karang den ronggeng korang baru tau...nope!

meinurie said...

tringat zaman mude2 dlu....

~me~ said...

meinurie~
25 tahun??? belum tue lg la...hehe