BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 23, 2009

TAKUT!!!


Actually benda yang paling saya takut adalah clown(opkos yang paling aku takut adalah allah tpi kalau di dunia nie la,jgn nak ckp aku bukan2 eh)....HAha!!! lawakkan...sumpah saya takut..hehe..nak dijadiakan cite dulu masa sekolah menengah,kat Teknik Nibong tebal, kitorang g outing secara beramai-ramai di salah satu pusat membeli belah di penang yang aku sendiri dah lupe namenye..hehe dah bape tahun dah sekarang umo dah banyak dah..heeee. Kitorang secara beramai-ramai baru tiba dipintu masuk pusat membeli belah di tempat kejadian. Di ruang legar pusat membeli belah tersebut ada something macam event ape2 tah ...ade la jugak si clown yang tak bertanggungjawab nie..(actually memang dar kecik aku takut,tah le nape). korang nak tau? kawan-kawan seangkatan yang bersama-sama outing tu g buat dajal ngan si clown tu. diorang pegi bagitau si clown yang comot tu aku takutkan die, ape lagi,syok abis la die kaco aku, abih sume kedai kat pust membeli belah tu aku jelajah, dengan air mata yang berlinangan, satu pusat membeli belah tu dengar jeritan aku, yang si clown nie masih lagi menjalankan tugasnya mengejar aku, bodoh sungguh! macam nak picit2 jer pipi die, tapi takutt....hehehe....budus!!
haha...mungkin ramai yang tengok aku nie ala-ala okey jer kan, tapi hakikatnya haha...clown pun takut, aku pun tak pasti ape la budak2 suke sangat kat clown, siap gambar2 lagi, nope! no me...ssuhh...suhh...bole pegi jauh okey. Sorry clown you not my taste....
eh eh...nak tau tak...aku tak suke pg pizza hut dikala ada clown die yang berbentuk cheese tue..eee seram.....

10 lewd c0mments:

F a N T a S Y said...

heheh..
kelaka la cite nie
rupe2nye takut kat clown

hehe

sampai tanak g pizza lak tue

:)

b u k a n s e s i a p a said...

oh dear...r u sure?

LaLaLaa~~

toink3~~

tibe2 ku rs idea dtg mencurah2~ naaa~~

~me~ said...

FaNTaSY~
hehe...aah..tah ler..tak bole la dengan makhluk2 tu..samapi my bf tanye,kalau die jadi clown i nak tak?? mmg tak arr jwpnnyer..hehe

~me~ said...

bukansesiapa~
ko jangan nak buat dajal kat aku, aku tau la ko dah kene panggilan hangit semalam haha...jangan marah

meinurie said...

ooo...xnak ehh..nk soh cari lain ke??..lalalalalaaa...

~me~ said...

meinurie~
bukan la b, bukan taknak u,taknak u jadi clown...hehe

~me~ said...

meinurie~
ape maksud nak soh cari lain tu b? nak tgk ade yg masuk ICU ke b...

nieja said...

hahaha..
mcm kwn i..
mmg takot gile ngan
clown.. siap nangis2
mcm u la.. hehe

~me~ said...

nieja~
hee...i pun taktau npe..takut sgt ngn clown..nangis bukan sbb suke sbb takut.hehe

Anonymous said...

ACAP, NAMA SHOPPING COMPLEX YG KITA P TU MIDLANDS LA...MEMANG KLAKAR GILER MASA TU...APENT'S