BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 15, 2010

updated

Dah lame nak update tapi tak ter update2.
Busy sgt la makcik nih..
hehe...
[busy la jugak]....
ni minggu lepas punye cite mungkin dah basi bagi kOrang,
tapi bagi saya belum,
thats why nak jugak cite....hehe
minggu lepas hari khamis dan isnin ade phOtOshOOt fOr MAYBELLINE.
[ nantikanlah muke saya di keluaran terbaru nanti] hehe...
apakah?
haip.
tak leh lagi nanti tak surprise..
TUNGGU!!!!!
Okey lepas pegi shOOt khamis tu,
agak penat jugaklah cOZ drive dari pagi tOlak dari Batu Pahat pukul 7 pg,
sampai KL kul 9.30am....
pergh....nak cakap laju la tue kan...hehe
drive sOrang2 kene laju takpe nyawa sOrang jer...
hehe...
takdelah...tak bawak laju mane pun tapi dah pagi-pagi kete tak banyak pun.
phOtOshOOt di damansara mengambil masa hampir 6 jam....
hari itu shOOt bersama LIYANA JASMAY okey....hehe


hye my name calista and i will be the green, but i dOnt like green...waaa!!!!!

me? nalin...hehe i will be the sexy and hOtest balm...wahaha!!!
[mampus aku kalau nalin read this]

and this is me....
i always be the pink,
bukan mintak tau,
tapi mmg dOrg tau,
pink itu sesuai dengan daku....
hehe

and this is the sOme Of phOtO afta the shOOt...thnks LIYANA be the best....lOve her...

dan habis phOtOshOOt terus menggerakkan diri ke Cyberjaya ke rumah gadis bertudung purple di bawah. hehe...she is my cOusin....
cantikkan....
hehe....tgk arrr cOusin sape...
wah2 angkat bakul nampak....!!!!
[menciiiii.....]
Okey lah...balik terus tidO di apartment beliau kerana keletihan yang teramat sangat...
bayangkanlah lepas mandi jer baring2...
kOnOn nak melelapkan mate sekejap jer...
tapi dikejut azeera [ gadis bertudung purple di dibawah]
takmO dah....
makan pun takmO dah.....
tak leh bukak dah....siap cakap g esOk jer la makan....hehehe
jumaat...
dan bangun pagi esOknya tidak kemana2...
jumaat...azeera gOt test dan memang tidak rancang kemana2 pun....
lepas die abis test jer kua bersiar2 sebentar...
lepak2...
dan tidO....
hehe
sabtu....
memang ade rancangan...
ingat entry yang menceritakan pasal adik lelaki ku...???
ha...
nakg melawat die la nie..
nak bawak kuaa....
beli barabg2 harian dan barang2 dapO umah die...
kul 10 am bertOlak dari Cyberjaya ke shah alam....
kul 12 am sampai shah alam....
keluar beli barang....
barang dapO....
barang harian beliau...
almari la...
meja belajar la....
macam2 lagi la....
beras, sadin, telO.....ah....banyak terkira....
abis hari tu RM700 untuk barang beliau Okey...
taktau la nak cari kakak camne lagi....
wahahaha.....!!!!
dan sebelum balik sempat menjamu beliau MCd...
[rujuk gambar dibawah]

isnin...
erk????
nape tetibe ditengah...
actually malas nak cOpy nak susun2....
terus jer uplOad gambar...
dan kOrang pandai2 sendiri la bace ikut susunan Okey...
actually gambar dibawah untuk phOtOshOOt ari isnin nyer tue....
hehe...
phOtOShOOt start kul 9am sepatutnya...
tapi tunggu punya tunggu pukul 1 pm baru start punye bengang kitOrang...
huh....
tapi takpe we had a great2 fun there....
kan nalin n cally?????
hehe....
afta 7pm abis....
terus drive balik batu pahat....
yang nak bengang tue.....
jem kat OU tu hampir 3 jam...
nak nangis rase....
dengan penat ya amat....
sabar2......
dah la sesat....[Opsss...sesat2 nie sensitif]
hehe.....
sampai batu pahat around 2 am.....
esOk ade kelas....
argghhh......
[but thnks Ya Allah still give me the best fOr life]





nie....sambungan perenggan yang lepas makan MCD tue...
lepas hantar si bujang kitOrang tak terus balik...
sebaliknya ke SUNWAY PYRAMID ...
melantak lagi....
makan CARL's JR....
[thnks ya fOr the treat]






*ini gambar hiasan*
actually i miss them damn...



Okey...
tamat.....
cerita untuk minggu lepas...
minggu nie punye cite taktau nak update bile pulak....
thnks kerana menjenguk....
selamat dalam hari2 kalian...
saya sentiasa mendOakan...







7 lewd c0mments:

saliha888 said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. cyberjaya dekat dah ngn putrajayaa. nxtime if pegi lagik umah kazen rojer2 saye okehh kakakk :)

~diaNe~ said...

saliha888~
alOOO>>>>>
mane nak tau....
baik2 ..
nanti akak g akak gtau k...

cik cilik said...

pasni cari gedebar, tok sah dok rushing sana sini sorang2, bahaya tau...!dia jer isau adik2, awat ingat adik2 x sayang kat kakak dia lak...

nieja said...

amboiii..
photoshoot ngan LJ
i sukeeeeee die!
hehehe..

~diaNe~ said...

cik cilik~
duit takdak g nak upah...
i dah ada nie sibuk....
haha...
ha la...
kami takpa boleh jaga diri sendiri jangan risau,
adik2 tu yg patut dirisaukan

~diaNe~ said...

nieja~
HEHE...
best dear...
die pun sporting habis....

saliha888 said...

akak de simpan kan num sayeeeeeee