BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 18, 2010

+ contest SENYUMAN PALING MENAWAN +

hEhe...sekarang nak join contest nie pulak...
CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN.
cantikkan awek bawah nie, cun giler die senyum, sumpah bukan bodek..
hehe....


untuk join contest ni mesti ada syarat die tau..
1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2:juz bg1 gambar je...sape masukkan lebih2 automatik akan di rejek oleh cik chentazetty...
3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max..
4:gambar BERSEORANGAN
5:mestilah menjadi follower cik chentazetty
6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada cik chentazetty...
7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...
TARIKH TUTUP CONTEST NI 20 MEI



jadi saya pertaruhkan gambar poyo di bawah...
hehe..

dengan slogan yang cik chentazetty nak ialah...
" kenapa anda suka senyum "




senyum itu anugerah yang paling indah dikurniakan Allah,
dengan senyum kita dapat menjalinkan persahabatan.
dengan senyum jugak kita dapat mengurangkan persengketaan.
pendek kata senyum itu adalah salah satu penawar masalah..
saya nak bgi jugak senyuman saya dekat









4 lewd c0mments:

apends said...

rajin masuk contest...apends doakan semoga apa yg acap impikan akan menjd kenyataan...bisnesswoman yg sukses

~diaNe~ said...

apends~
hehe..
terima aksih apends sebab sentiasa bg semangat kt dna..
syg apends..

~NURUL~ said...

salam.. wah cantiknye senyum!!! :) manis sangat.. semoga berjaya ye


berkongsi di sini

~diaNe~ said...

~NURUL~
thnks nurul..
nurul pun manis...
hehe..