BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 28, 2010

JOM KAWIN - no way!!!!!

bercinta kadang-kadang buat kite bosan.
tapi kadang-kadang cinta tu ade juga manisnye.
kadang-kadang masalah timbul.
kadang-kadang tak timbul masalah langsung.
semua tu bergantung macam mana kita nak handle cinta tu.
.
.
ramai yang selalu tanye i bile nak kawin?
kalau pegi kenduri lagi lah..
toksah kata, soalan ni memang femes.
maybe faktor usia i yang semakin meningkat buat orang suka tanya.
lagipun orang-orang kita ni kan gemar mengambil tahu.
.
.
so i nak war-warkan la..
actually perempuan mane yang tanak kawin.
tanak ade family sendiri.
especially baby sendiri ( auuww so cute !! )
but maybe jodoh belum sampai
lagipun kawin belum ade dalam list i lagi.
.
.
nak handle kehidupan lepas kawin bukanlah perkara senang.
perlukan penguasaan yang tinggi.
.
.
i think i tade kekuatan lagi untuk mengatasi alam rumah tangga.
sebab....
i tak dapat handle masalah time cinta.
camne nak handle masalah bile kawin...
.
.
FULL STOP

6 lewd c0mments:

Anisa Hang Tuah said...

okei cool :)
tp kalau kak diane kawen,roger2 la yee
:)

D'lla said...

hmm..kalo org ask..jwb ja..insyallah ada rezeki roger,amin.(ni pn mcm doa gak).1 tips ja..a good man is for a good women..dont be scared..soalan tu ok la..dr eden dlu..xda sapa pernah ask..sebab muka budak..even dh kawen pn sometime ada org bengong,xsesuai..cheer up diane..slalunya jodoh depan mata ja..kita sndiri kn buka mata hati

~diaNe~ said...

anisa hang tuah~
okeh..
jgn tak datang eh..

~diaNe~ said...

d'lla~
betul2...
tunggu dan mampu berdoa kan..

Siti Fatimah said...

diane, jgn risau...mule2 mmg la fikir xready nk hadapi alam rumahtangga..tp bile da sampai waktu tu nanti, scr otomatiknye akan tau nak pikul tanggungjawab tu...time bercinte mmg lain ngn da kawen...hehehe...papepun smoga dipermudahkan segala urusan..amiin.. =)

~diaNe~ said...

tim~
kan..kan...
dah kawin nanti mesti la tau nak handle kan...
insyaAllah mase die akan tibe gak nanti kan...
doakan saya k..