BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 15, 2010

KEJE


Almost 1 month i dah bekerja.
baru tau situasi bekerja tu macammane.
betapa ade susah dan senang nye dalam keje.
betapa kita perlu tabah dalam menghandle segala hal.
betapa kita rasa migrainnye jika kerja tak settle.
actually before this i penah bekerja but dalam situasi berbeza.
dimana i bekerja sementara nak menunggu panggilan untuk menyambung pengajian.
but in this way...
ade lain skit.. ;-)
that not mean yang i dah tutup pintu hati untuk tidak belajar lagi.
buat masa sekarang i masih belum memikirkan but still ada perasaan untuk
MASTER.
nak jadi MASTERMIND kan..
sure la kene ade MASTER..
hehe...
.
.
adakah i akan terus bekerja atau tidak..
itu i serah pada Allah SWT
Dia yang lebih mengetahui
hanya yang mampu i doakan
semoga apa yang diaturkan adalah yang terindah..
Amin...
(meh..meh amin ramai-ramai)
.
haa? kawin?
insyaAllah..
sampai masa i jemput semua datang kenduri.
jangan tak datang suda..
.
.

buah hati
cepat take action orang dah tanye
penat dah jawab...
.
tuuut

4 lewd c0mments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

baguss!!
part paling best dlm keje ialah bila dpt gaji, u post apa eh?u wat keje ape je

b u k a n s e s i a p a said...

yezza..part paling ta-besh adalah dpt gaji..esoknye dh tggl nyawa2 ikan sbb soping ta-hengat, bayar duit kete, bayar ptptn, bayar bil, bayar sewa umah...grrrr


kuang3~

~diaNe~ said...

cinoi~
betul2..gaji yg plg best..
abih gaji dh jd tak best..
.
.
im QS Eng..
stand for quality systm eng..
im incharge all doc im compny..
and hndle all cust audit ..n byk lg la..
yg best lg kn i tak pyh men pns mcm cik bukansesiapa ..
hehehe...

~diaNe~ said...

bukansesiapa~
hehhehe..klu tanak duit abih cpt la kwin bole sruh si suami byrkan sume..
n duit u diperuntukkn utk u soping jer...
heee...