BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 24, 2008

READ THIS


Tahukah anda bahawa muka kita akan nampak tak bermaya dan boleh nampak lebih tua dengan adanya wrinkles pada muka kita akibat kita tak guna make up remover?
Ramai yang sangkakan takde make up remover pun takpe, asalkan cuci muka.
Tapi semua ni S.A = SA, L.A.H = LAH.
Salah~!! Caranya, sebelum korang cuci muka korang dengan cleanser foam yang korang selalu guna, korang mesti bersihkan muka korang dengan make up remover dulu.
Cuci la cam biasa. Kalau guna skin food Seaweed Cleansing Cream ni, korang ambik sket, guna satu jari korang. Pastu campur la sket dengan air. Then, sapukan pada muka korang. Cuci la muka korang ala-ala cuci guna cleanser foam. Dah selesai semua, baru korang cuci muka korang macam biasa guna cleansing foam korang.

1 lewd c0mments:

~mOre^yUm~ said...

since when u bcOme a prOmOter huh..??