BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 3, 2010

BIRTHDAY MAN

entry ini khas untuk pemilik gambar
salam pertemuan dan salam sayang..
assalamualaikum..
.
.
.

semalam 02 June 2010, harijadi si buah hati pengarang jantung, dah masuk tahun ke-3 perkenalan kami, tapi yg sedihnyer saya berada jauh dari si dia.
.
.
.
apa yang mampu saya katakan dari jauuh..
.
.
.
selamat hari lahir sayang..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
ayang doakan abang dapat apa yang dihajati tapi kene kerja keras tau...
semoga abang diredhai Allah..
semoga hubungan kita restui Allah dan keluarga sentiasa..
ayang sentiasa ada dibelakang abang untuk memberi sokong walau apepun..
abang sentiasa sabar dengan dugaan yang terpaksa kita lalui..
memang jauh itu akan ada perkara2 yang akan goyahkan hubungan kita, tapi ayang harap kita tabah dan jangan cepat melatah..
sebab syaitan sentiasa nak lihat anak adam itu berpecah belah(cewaah)..
ayang sayang abang...
tahun nie kita jauh, doakan tahun depan abang dekat dengan ayang..
amin..

HAPPY BIRTHDAY SAYANG!



8 lewd c0mments:

apends said...

apends jugak doakan wat yg terbaik utk kamu berdua...apends syg diana selamanya....

aNiSa hANg tUaH said...

semoga berbahagia yer!
:)

~diaNe~ said...

apends~
thnks apends...
doakan jugak cepat jodoh tau..
bole kawin cepat...
hehe....
kami syg apend jugak....
sayang sangat...

~diaNe~ said...

anisa hang tuah~
thnks dear..
kamu jugak tau..

meinurie said...

saya la pemilik kamu..hehehehe
thanx b, mudah2han kite dirahmati k..
doakan yg baik2 je ye..
masa utk kite akan tiba,..yg perlu hny bersabar dan tawakkal..insyAllah ade kejayaan..thnx tau..
**(nnti blnje kat secret re-sepi)

~diaNe~ said...

meinurie~
same2 syg...
sorry tau b, tak dapat nak celebrate same...takde surprise dan abang melatah besar kat ayang...
secret resepi????
ayg buat la b utk ayg..hehe..

meinurie said...

buat?..kek batik?hehehee..
meh la hntar by mail..
xun daging ruse masak rendang..sedap2..

~diaNe~ said...

meinurie~
ok set..
nanti yg buat yer b..
pastu raye dtg makan yer..